Blodprov och laboratorietester

ProactiveMedicine jobbar med Functional Medicine och är därför intresserade av varje individs biokemiska och genetiska unikitet. Därför behöver vi samla in så mycket information som möjligt av dig. Detta sker genom omfattande frågeformulär, kostdagböcker, noggranna kliniska undersökningar och avancerade och omfattande laboratorietester. Genom att undersöka dina biokemiska och genetiska obalanser kan vi ge dig bättre förutsättningar att nå en bättre helhetshälsa.

Genom att ta reda på de grundläggande orsakerna till ohälsa och korrigera obalanser kan vi ge dig bättre livskvalitet. Oavsett om det gäller livsstil, sömn, stress eller kost- och motionsvanor. Vi hjälper dig med att tillsätta nödvändiga vitaminer, mineraler, fettsyror, antioxidanter. Vi jobbar för att skapa balans och långsiktigt välmående hos våra klienter, både fysisk och psykisk.

Laboratorier

ProactiveMedicine erbjuder avancerade och seriösa tester med laboratorier som har god erfarenhet och rykte. För att få en så djup och heltäckande bild som möjligt av din hälsa samarbetar med flera olika laboratorier.

Laboratorier vi samarbetar med:

genovadiagnostics.jpg

Genova Diagnostics

Genova Diagnostics är ett globalt specialiserat kliniskt laboratorium som banar ett systeminriktat tillvägagångssätt som stöder vårdgivare i personlig behandling och förebyggande av kronisk sjukdom.

regenerus-labs.png

Regenerus Laboratories

Regenerus Laboratories erbjuder tillgång till världsledande laboratorier som levererar det bredaste utbudet av funktionella, näringsmässiga, genetiska och autoimmuna för att stödja vårdpersonal och allmänheten.

biolab.png

Biolab Medical Unit

Biolab Medical Unit, ett medicinskt referenslaboratorium med specialisering inom näringsmässig och miljömedicin. Det är ett näringsmässigt biokemilaboratorium som mäter vitaminer och mineraler, giftiga metaller, andra biokemiska nivåer som är relaterade till tillgången på vitaminer, mineraler och andra näringsämnen. De har ett brett utbud av profiler för att utvärdera effekterna av tjugoförsta århundradet livsstilar på våra kroppar.

Vill du få en bättre helhetshälsa?

Vi hjälper dig återställa balansen.