Sofia Dahlgren
BA(Hons) MFA Dip CNM mBANT mCNHC mIFM

 

Sofia är registrerad Näringsterapeut och har studerat på The College of Naturopathic Medicine i London. Hon har även utbildat sig i Functional Medicine hos The Institute for Functional Medicine i USA.

Hon är registrerad hos British Association for Nutritional therapists (BANT), the Complementary and Natural Healthcare council (CNHC), Näringsmedicinska terapeutförbundet (NMTF) samt the Institute of Functional Medicine (IFM).

Efter en längre tid med olika sjukdomssymptom fick Sofia en diagnos på en autoimmun sjukdom.

Sofia mindre profile copy.jpg

Det ledde till att Sofia började studera Näringsmedicin och Funktionsmedicin. Med hjälp av Näringsmedicin och Funktionsmedicin har Sofia tagit kontroll över sin egen hälsa.

Sofia arbetar nu med att hjälpa våra klienter till bättre hälsa!

 

Mariana Burenstam Linder
VD och klienters förändringssupport

 
mariana.jpg

Mariana är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och har arbetat många år inom näringslivet. Hon är också grundare till Burenstam & Partners som är ett finansiellt rådgivningsföretag.

”Som ekonom och finansiell rådgivare, såg jag en möjlighet att utveckla denna roll för den viktigaste frågan vi har. Nämligen vår hälsa och vårt välbefinnande!”

Mariana har själv fått en diagnos på en autoimmun sjukdom och är väl införstådd med sjukvårdens möjligheter.

Hon har också sett behovet av att komplettera sjukvården. Hon har länge sökt efter kunskap och vetenskapligt beprövade metoder för det som individen själv kan påverka för att förbättra sin hälsa och välmående.

“Jag träffade många läkare och andra hälsoutbildade personer, men hade svårt att finna något som kändes helt rätt. Tills jag en dag stötte på Functional Medicine och Näringsmedicin i en kraftfull kombination. Där fann jag en trovärdig metodik och kompetens att hjälpa människor till bättre hälsa.”

Mariana har utbildat sig till funktionsmedicinsk hälsocoach i USA på Kresser Institute. Det ger henne bättre verktyg för att hjälpa andra att åstadkomma bestående positiva resultat.

 

hälsoplan .JPG

Redo att påbörja din hälsoresa?

Anmäl ditt intresse.

5 saker att tänka på innan du blir klient hos oss

Det finns några saker det lönar sig att fundera genom innan du blir kund hos oss. Dels tar processen tid och kräver engagemang. Dessutom är det en rätt kostsam investering. Du som lider av kronisk sjukdom kan ha extra mycket nytta av våra tjänster. Det är även viktigt att minnas att alla inte hjälps, även om vi strävar efter att alla ska få så mycket ut av processen som möjligt.

Läs mer om detta här.