Nycklar till välmående

En vetenskapligt baserad metodik som syftar till att främja optimal hälsa hos en individ, utöver att bara eftersträva frånvaron av sjukdom.

Är du redo att ta tag i din hälsa, och hitta dina personliga nycklar till bättre välmående?

Om du är motiverad att förändra hur du mår med hjälp av kost och livsstil, vill avsätta tid för att ändra dina vanor, och vill ha någon som hjälper dig hela vägen, är du på rätt plats!

Vårt mål är att med hjälp av personliga hälsoplaner utbilda, motivera och inspirera dig, så att du kommer att uppleva glädjen i att bli den bästa versionen av dig själv. Redo?

För vem

ProactiveMedicine arbetar personer som har kroniska sjukdomar, som redan behandlas av en läkare, eller en allmän känsla av att något inte känns bra.
Det kan tex. gälla mag-tarmproblem, autoimmuna sjukdomar och hormonella obalanser. Vissa har ihållande symtom som trötthet, stress, magbesvär och hudproblem, som får dem att känna att de inte får det mesta av sina liv.
Vi hjälper dig att känna dig stark, full av energi och må bra, så att du kan ta kontroll över din egen hälsa och bli den bästa versionen av dig själv.

Motivation

Vi arbetar tillsammans med dig som är redo att förändra hur du mår, med hjälp av kost och livsstil.
Du är beredd att avsätta tid för livsstilsförändringar och maten du äter, men vi hjälper och stöttar dig hela vägen.
Det innebär att du kommer att förstå vad som påverkar din kropp och hur det påverkar ditt välbefinnande.

Hur

Vi använder erfarenheter från funktionsmedicin, som bygger på att påverka och stärka långsiktiga hälsa, genom att ändra bl.a. kost och livsstil efter individuellt bedömda behov och förutsättningar.
Till vår hjälp har vi några av världens främsta laboratorier och egna näringsterapeuter, som också är utbildade inom funktionsmedicin.
Tanken är att du med en personlig strategi för hur du ska äta, leva, träna och sova ska nå en ny nivå där livet känns lättare, roligare och friskare.
Med ProactiveMedicine har vi velat skapa ett exklusivt sammanhang där våra kunder ska känna att vi finns med dem under lång tid.
Strategin hjälper vi dig med, genomförandekraften har du.

Varför

Vi har fått allt större ohälsotal, många drabbas idag av kroniska sjukdomar.
Mediciner räcker inte alltid för att göra oss helt friska. De kan behandla en del livsviktiga symptom, men syftar inte till att hitta orsakerna till problemen.
Det talas generellt mycket om att må bra idag; vad som är nyttigt, vilken diet som är bäst, vilken träning som ger mest osv.
Det är i sig bra, men vår erfarenhet är att det är först när man får sin egen personliga analys, som man verkligen kan få långsiktig effekt.

Resultat

Med vår hjälp och din motivation att förändra, kommer du att finna vägen till en bättre hälsa, en bättre livskvalitet, och ett bättre liv.