Våra tjänster

Upptäck hur bra du kan må!

För dig som är redo att ta kontroll över din hälsa

 

Våra tjänster syftar till att skapa en långvarig och meningsfull förändring av din hälsa på djupet. Att förändra sin hälsa sker inte över en natt, precis som när du sår ett frö tar det tid innan du kan skörda frukten.

sunflower field during day time

Våra program

Här börjar alla våra kunder. 

Hälsoanalys på djupet är till för att du ska komma till botten med dina hälsoproblem och ta ett viktigt steg mot att må ditt bästa jag! 

Med hjälp av vetenskapligt validerade tester, analys och kartläggning av underliggande orsaker och bidragande faktorer till dina besvär- eller möjligheter att motverka framtida hälsoproblem, får du insikter för att kunna ta kontroll över ditt långsiktiga välmående. 

Det brukar ta 8-10 veckor att genomföra en Hälsoanalys på djupet.

Du får:

Priset för Hälsoanalys på Djupet är 34.400kr inkl. moms.

I priset ingår 3 videomöten, 4 olika laboratorietester som skickas till laboratorier i UK/USA, till ett värde av ca 18.000kr, genomgång och analys av testresultat, samt dokumentation av analysen och förslag till åtgärdsområden för nästa steg.

Category no. 5

Vill du veta mer?

Boka ett förutsättningslöst Introduktionsmöte (30 min videomöte). Du svarar på ett kort frågeformulär och vi pratar om dina hälsoutmaningar, hälsomål och din förändringskapacitet. Tillsammans finner vi ut vad som är viktiga frågeställningar och möjligheter för dig. Vi upptäcker om vi passar att arbeta tillsammans.

Frågor och svar

Har du frågor om våra tjänster? Här får du svar på dina frågor

Våra tjänster passar dig med kroniska hälsobesvär idag, och för dig som vill arbeta proaktivt och stärka din hälsa för framtiden.

För dig med kroniska hälsobesvär idag

Obalanser kan ofta återställas, vissa kan återställas helt och andra kan förbättras avsevärt.

Erfarenheter inom funktionsmedicin visar att man kan vara positiv till sina möjligheter, att påverka och stärka sin långsiktiga hälsa.

Först koncentrerar vi oss på att återställa din grundläggande obalanser, sen fortsätter vi att arbeta proaktivt för att gynna din framtida hälsa.

För dig som vill arbeta proaktivt

Alla människor har obalanser, näringsbrister och gifter i kroppen beroende på den miljö vi lever i, genetiska förutsättningar och vad som händer i livet.

Proaktivitet är avgörande. Om man upptäcker obalanser tidigt, som näringsbrister, inflammation, infektioner, obalans i mag-och tarmflora, giftbelastning, stress och andra livsstilsfaktorer tidigt, kan ofta framtida kroniska hälsobesvär motverkas.

Komplex, kronisk sjukdom föregås av långvariga störningar i kroppens funktionalitet som kan identifieras och hanteras effektivt.