Vi söker Private Chef

ProactiveMedicine söker Private Chef på frilansbasis

 Är du intresserad av matlagning och hälsa, och vill jobba lite extra som private chef på frilansbasis i Stockholm och närförorter?

ProactiveMedicine arbetar med personer som är beredda att förändra sin hälsa med hjälp av kost och livsstil. Våra kunder har olika kroniska hälsobesvär som tex. mag-tarmproblem, autoimmuna sjukdomar och hormonella obalanser. De blir ofta sjuka eller upplever symtom som trötthet, stress, magbesvär, viktproblem och hudproblem som får dem att känna att de inte får det mesta av sina liv.

Vi hjälper dom att känna sig starka, pigga och må bra, så att dom kan ta kontroll över sin egen hälsa och hitta gnistan till att leva livet fullt ut.

hälsosam mat

Hjälp våra kunder lära sig tillreda hälsosam mat hemma

Några av våra kunder vill gärna få hjälp med en del av matlagningen hemma. Vi söker därför en kock/matlagningskunnig person som är intresserad av hälsosam, anti-inflammatorisk matlagning och vill jobba extra som private chef hemma hos våra kunder i Storstockholm. Menyerna är anpassade till kundernas specifika behov, beroende på vilken kost och näring vi rekommenderat dem. Du planerar rätter utgående från de menyer vi sammanställt för varje kund och har även hand om att inhandla ingredienserna. Maten tillreds hemma hos kunderna – ofta för 2-3 personer. Vid varje enskilt tillfälle förbereds och tillreds mat för 1-3 dagar.

I vissa fall är kunderna med och tillreder rätterna tillsammans med dig, som en workshop, där de lär sig om maten, kryddorna och tillredningsprocessen. I andra fall lagar du maten själv. 

Har du ett brinnande intresse för mat och lust att lära andra om välmående?

Vi söker dig som tycker att kosten är en stor del av vårt välmående och vill vara med och utvecklas tillsammans med oss och våra kunder. Prestigelöshet och ett brinnande intresse för mat och näringsterapi ses som meriter. Vi söker en person som är pedagogisk och intresserad av att dela med sig av sin kunskap och sin yrkeserfarenhet.

Vill du vara med och bidra på våra kunders resa till långsiktigt välmående?

Hör av dig till mariana@proactivemedicine.se och lämna följande uppgifter:

·       berätta kortfattat om dig själv

·       bifoga CV

·       bifoga några referenser, som kan verifiera din pålitlighet

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Fler nyheter